Club Sportiv Enryo Dispret fata de moarte, sentiment cultivat de toti samuraii cu aprobarea seniorilor lor, care astfel erau siguri ca pot conta pe totala lor abnegatie in luptele cu razboinicii din clanurile inamice. Sentimentul vremelniciei tuturor lucrurilor propovaduit de budhisti, se alatura de multe ori cu dispretul fata de moarte, omul fiind adeseori comparat in Japonia cu floarea de cires, a carei viata nu dureaza decat cateva ore!


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cauti un curs de autoaparare sau doar o posibilitate de a face sport intr-un cadru organizat? Atunci insport.ro iti ofera o solutie: Clubul Sportiv Enryo Cluj Napoca. La Enryo Cluj Napoca puteti deprinde tainele stilului Karate Shotokan, un stil de lupta japonez care dateaza de peste 1.000 de ani. Totodata, Enryo Cluj Napoca organizeaza si cursuri de autoaparare, pentru a va putea proteja in caz de nevoie. Toate cursurile se adreseaza copiilor cu varsta peste 6 ani, tinerilor, dar si adultilor. Practic nu este limita superioara de varsta pentru a te inscrie.

Cultura japoneza

In cadrul lectiilor de arte martiale karte-shotokan te vei familiariza cu limba si cultura japoneza si vei aprofunda studiul tehnicilor de lupta transmise din generatie in generatie de maestri japonezi. Onoarea, disciplina, loialitatea, respectul si non-violenta sunt valori promovate in cadrul clubului. Artele Martiale sunt un mod de viata.

Clubul Sportiv Enryo isi desfasoara activitatea in Sala de sport a Liceului Nicolae Balcescu din Cluj si va asteapta sa-i treceti pragul.


Contact Club Sportiv Enryo

×