Federatia Romana de Speologie


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Harta

Infiintata in anul 1994, sub tutela Academiei Romane, cu girul Institutului de Speologie Emil Racovita, Federatia Romana de Speologie (FRS) este membru activ al UIS (Uniunea Internationala de Speologie), afiliata la UNESCO.

Din anul 2007, FRS este membru al FSUE (Federatia Speologica a Uniunii Europene).

Federatia Romana de Speologie a rezultat prin alianta dintre Comisia Centrala de Speologie, Societatea Romana de Speologie si Carstologie, Societatea Transilvaneana de Speologie, Societatea Banatena de Speologie si Grupul de Explorari si Scufundari Subacvatice.

Federatia Romana de Speologie organizeaza: Scoala nationala de fotografie, Stagiu de carstologie, Stagiul national de topografie si cartografie subterana, Stagiu de formare initiatori federali, Stagiul de initiere in speologie, Scoala nationala de coborari canioane, cursuri-concursuri, tabere, congrese, expeditii.

Executivul Federatiei Romane de Speologie este format din presedintele Viorel Lascu, Biroul federal si Comitetul director.


Contact Federatia Romana de Speologie

×