Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania (AMPSR) a fost infiintata in luna martie 1993, ea fiind, însă, activa inca din iarna 1992-1993, cand a organizat impreuna cu Federatia Romana de Schi  un curs de formare si pregatire pentru monitori de schi in statiunea Poiana Brasov.

Obiectivele AMPSR: formarea monitorilor de schi, gruparea monitorilor de schi intr-o asociatie profesionala care sa le apere interesele. Incepand cu anul 1999, AMPSR este afiliata la Asociatia Internationala a Monitorilor de Schi (ISIA), care le apara interesele pe plan international. Din momentul formarii, AMPSR a militat si a fost motorul pentru inscrierea meseriei de monitor de schi in nomenclatorul muncii si crearea unui cadru legal pentru desfasurarea in Romania.

In perioada 15-22 ianuarie 2011, Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania va participa, in premiera, la cel mai important eveniment mondial al monitorilor de schi, congresul Interski de la St. Anton (Austria).


Contact Asociatia Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania

×