Sala Mr. Pong Ping pong cu atitudine!


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala de tenis de masa Mr. Pong formeaza grupe de copii pentru antrenamente, atat dimineata, cat si dupa-amiaza, in functie de programul cursantului.

Mr. Pong sustine sedinte saptamanale de pregatire si ore particulare.

Abonamente Mr. Pong: abonament lunar (2 sedinte/saptamana), abonament lunar (3 sedinte/saptamana).

Cursurile organizate la Mr. Pong au loc sub supravegherea prof. Doru Andries, fost jucator prim-divizionar (1987-1979), cu o bogata experienta in tenisul de masa la nivel de copii si juniori.

Sala Mr. Pong este dotata cu 3 mese Donic - Person Classic 22 si o masa Cornileau. In iulie 2010, a avut loc editia 1 a Concursului individaul Mr. Pong. De asemenea, Mr. Pong comercializeaza produse specifice tenisului de masa: solutie de lipit Donic Formula First; solutie de curatat fetele Donic Bio Clean (VOC-free); husa paleta; lemn Donic Appelgren Allpl; fete Donic Twingo; mingi Donic de antrenament  albe; mingi Donic 3 stele albe; mingi 3 stele galbene.


Contact Sala Mr. Pong

×