Academia Top Tenis Arena


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Inaugurata in 17 septembrie 2010, Academia de tenis de masa Top Tenis Arena din Bucuresti ofera o gama completa de servicii: cursuri initiere, lectii aprofundare, cursuri avansati, sedinte corectare lovituri. Sala de tenis de masa Top Tenis Arena dispune de 25 de mese Donic World Champion - varf de gama utilizat la campionatele mondiale. Sala de tenis de masa Top Tenis Arena, alte detalii tehnice: 45 mp fiecare spatiu de joc; 800 lux lumina pe fiecare masa, cu 600 lux lumina pe capete si laterale; suprafata de joc Gerflor Taraflex TT; atmosfera conditionata (aport de aer proaspat, ventilatie, aer conditionat); vestiare moderne; garderoba; bar (zona speciala pentru fumatori); parcare (100 de locuri); internet wireless gratuit.
Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere 30% pentru intervalul 09,00 - 18,00. 
Vasile Fodoran (antrenor emerit) si Gheorghe Mitrut (antrenor categoria 1) antreneaza numai la Top Tenis Arena.
Hobby Champ este o competitie organizata tot de Top Tenis Arena, care se adreseaza practicantilor ocazionali ai tenisului de masa, oferind posibilitatea unui campionat real, cu etape ce se desfasoara in fiecare sambata. Jucatorii amatori sunt primii participanti.


Contact Academia Top Tenis Arena

×