Krigel Sport Klub


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Clubul Sportiv Krigel din Gheorgheni (jud. Harghita) a fost infiintata de catre Bajko Ildiko si Bajko Tibor cu scopul principal de a sprijini ramura sportiva de atelaje si de a promova participarea activa la sporturile ecvestre, precum si de Sandor Erno, care concureaza cu atelaj de samoiezi in cadrul sporturilor canine. Cei care participa la concursuri de atelaje, din cadrul Clubului Sportiv Krigel, sunt: Bajko Tibor, iar in cadrul concursului juniorilor: Bajko Kriszta (1999). Secunzii sunt: Bajko Ildiko si herghelegiul clubului - Jonas Csaba. Efectivul de cai al Clubului Sportiv Krigel provine de la renumitii: Siglavy Capriola, Maestozo si Neapolitano.

Clubul Sportiv Krigel organizeaza, in fiecare an (in 2010 editia a 3 a), Zilele Ecvestre din Gheorgheni, un eveniment ecvestru de amploare, cu circa 400 participanti si 10.000-12.000 spectatori in cursul celor 2 zile de spectacol. Evenimentul include performante, concursuri si prezentari multiple din tara si din strainatate: atelaje, stavari, husari, sarituri peste obstacole, dresaj, cascadorie, ponei, calarit fara sa, atelaje cu caini, incarcat busteni, voltije, atelaje istorice, dans, fanfara, cor, atelaj roman, desen.

Principalele rezultate obtinute de catre concurentii echipei Krigel sunt urmatoarele: locul 1 pe echipe in Campionatul National de Atelaje cu doi cai - 2010, locul 2 – concurentul Bajko Tibor – Campionatul National de Atelaje cu doi cai - 2010, locul 1 – concurentul Bajko Tibor – Concursul International de Atelaje cu doi cai – Cefa – 2010, locul 9 pe echipe in cadrul Selectionatei Romaniei – Campionatul Mondial de Atelaje cu doi cai – 2009.


Contact Krigel Sport Klub

×