Scoala Bukan de Krav-Maga


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Scoala Bukan de Krav-Maga Romania organizeaza cursuri regulate si intensive de autoaparare, pentru diferite categorii de participanti. Krav-Maga este un sistem de aparare personal, rapid si eficient, accesibil tuturor. A fost dezvoltat pentru fortele armate din Israel. Krav-Maga va invata sa evitati conflictele, dar in cazul in care nu aveti de ales veti putea lupta eficient pentru a supravietui! Scopul imediat este neutralizarea pericolului, care se realizeaza prin miscari scurte, rapide si eficiente, orientate spre punctele sensibile ale adversarului. Practicand Krav-Maga deveniti mai increzator în fortele proprii, va creati si va mentineti o conditie fizica excelenta si reduceti stresul zilnic. Filiala din Cluj-Napoca organizeaza periodic cursuri intensive, in Cluj-Napoca sau in alte localitati din tara. Acestea va permit: sa invatati Krav-Maga chiar daca in localitatea dvs. nu exista scoli / instructori de Krav-Maga; sa evoluati mai repede decat prin participarea la cursurile regulate; sa obtineti o centura noua; sa obtineti diploma de instructor; sa participati la un teambuilding in timpul caruia sa deprindeti si notiuni de autoaparare. Contactati-ne daca doriti sa organizati un curs intensiv in orasul dvs.!

 

Seminar International de Krav-Maga 

 

Perioada: 10-17 aprilie 2011 Locatia: Cluj-Napoca, Romania Cost: 600 EUR sau 800 EUR. Stagiul va fi condus de Marele Maestru Yaron Lichtenstein (9 DAN), fondatorul Scolii BUKAN de Krav-Maga. In timpul antrenamentelor zilnice de cate 8 ore vor fi predate toate tehnicile corespunzatoare centurilor galbena, portocalie si verde. Poate participa orice persoana din Romania sau strainatate. Nu este necesar ca participantii sa aiba experienta anterioara in Krav-Maga sau vreo alta arta martiala! Participantii care doresc doar sa invete Krav-Maga vor plati o taxa de participare de 600 Eur. Ei vor primi centura superioara celei pe care o poseda. Absolventii nu vor fi obligati in niciun fel sa isi continue ulterior pregatirea in Krav-Maga. Participantii care doresc sa devina instructori de Krav-Maga vor plati o taxa de participare de 800 Eur. Ei vor primi centura verde si diploma de instructor. Absolventii nu vor fi obligati in niciun fel sa isi continue pregatirea sau sa inceapa sa predea dupa terminarea stagiului.
Inscrierile se pot face oricand, pana in momentul completarii locurilor disponibile sau al inceperii stagiului.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati organizatorul din Romania: Laszlo Petho (+40 744 866 368).


Contact Scoala Bukan de Krav-Maga

×