Restaurant Pizzerie 4 Amici


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Restaurantul-pizzerie „4 Amici” din Brasov (zona Grivitei, in spate la „Onix” - str. 13 Decembrie nr. 17) este un local cu 250 locuri, saloane speciale pentru nefumatori si fumatori, două terase pentru sezonul cald, precum si un salon VIP. Deschis in anul 2001, Restaurantul-pizzerie „4 Amici” le vine in intampinare clientilor cu meniu traditional romanesc, meniu international, pizza, paste si alte preparate cu specific italian, toate preparate la vatra cu lemne. Localul si serviciul de livrari la domiciliu stau la dispozitia clienților zilnic, de luni pana duminica, inclusiv, intre orele 10,00-23,00.

Peste 80 de feluri de mancare si pizza si peste 10 vinuri din cele mai rafinate va asteapta sa le degustati in cel mai intim local din Brasov: „4 Amici”. Serviciul ireprosabil si atmosfera distinsa recomanda restaurantul ca fiind alegerea perfecta pentru un pranz de afaceri, o intalnire cu prietenii sau o cina romantica servita departe de ochii lumi, intr-unul din separeurile discrete.