Hotel Traian


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Hotel Traian, cel mai nou hotel de 4 stele din Constanta, situat ultracentral, va sta la dispozitie cu o gama diversificata de servicii si facilitati pentru petrecerea unei vacante de neuitat, la cele mai inalte standarde, totul la pret de 3 stele. Situat la 50m de Plaja Modern, intr-o zona linistita, Hotel Traian va pune la dispozitie 13 camere single si 8 duble, dotate cu aer conditionat, minibar, tv, internet wireless si telefon. Baile sunt prevazute cu cabina de dus sau cada si uscator de par. De asemenea, hotelul pune la dispozitia clientilor o parcare privata, sauna, masaj, o sala de conferinte, restaurant – bar precum si un teren de tenis/fotbal (singurul din centrul orasului) existand posibilitatea de a lua lectii particulare de tenis cu antrenor calificat. De asemenea, oferim discount de 50% la clinica noastra stomatologica (pentru clientii hotelului).

 

 

Unic in Constanta! teren de tenis de camp /fotbal /tenis cu piciorul, ultracentral, la 50 de m de plaja Modern, gazon artificial, nocturna disponibila. Organizam turnee de tenis de camp, tenis cu piciorul, fotbal! Lectii de tenis cu o fosta campioana europeana, initiere copii, ore particulare, cursuri week-end adulti, programe speciale pentru performanta. De asemenea, se organizeaza tabere speciale de initiere/antrenament  la tenis pentru copii, care includ atat cazarea, masa si orele de tenis, cat si echipamentul necesar desfasurarii activitatii. La cerere, clientii pot beneficia de cazare in una dintre cele 21 de camere ale noului hotel, sauna, masa, restaurant, bar.


Contact Hotel Traian

×