Hotel Restaurant Belvedere


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Hotel Restaurant Belvedere este situat la 2 kilometri de Brasov, pe drumul inspre Poiena Brasov, intr-un cadru natural de poveste. Hotelul ofera o panorama incantatoare, atat a Brasovului, cat si a muntilor Bucegi si Postsvarul. Poziția strategica a hotelului permite deplasarea facila in Brasov, precum si in statiunea Poiana Brasov. Turistii pot opta pentru camere standard 4* sau standard superior 4*, in care regasesc confortul, ambianta, stilul si eleganta dorite. Pentru intalniri de afaceri, simpozioane, team-building-uri etc., va oferim conditii optime desfasurarii acestor tipuri de evenimente, printr-un spatiu special dedicat, respectiv o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Camere

Hotelul Belvedere Brașov pune la dispozitie 21 de camere, prevazute cu minibar, telefon acces international, calculatoare conectate la internet de mare viteza, cablu TV, aer conditionat, seif, uscator de par, acces cheie magnetica. Dispunem de 12 camere standard 4* (baie cu  dus, terasa ), 2 camere single de 4* (baie cu dus), 5 camere standard superior 4* (2 dintre ele cu cada cu jacuzzi, terasa), 2 apartamente 4* (baie cu cadă cu jacuzzi, terasa).

Restaurant

Restaurantul Belvedere Brasov (150 locuri) va imbie cu un bogat meniu traditional, dar si international, intr-un ambient caracterizat prin stil si rafinament, incadrat intr-un peisaj specific montan. Restaurantul Belvedere va propune servicii complete pentru toate ocaziile, cu garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea cat si adaptarea meniului la bugetul dumneavoastra. Restaurantul dispune de locatii proprii, potrivite pentru orice fel de eveniment (seminarii, training-uri, conferințe, recepții, dineuri, mese festive, petreceri de sarbatori, nunti, botezuri), plus serviciile conexe: personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucătari, ospătari, barmani, etc.), amenajare, decorare, ambient muzical, foto-video.

Piscina, jacuzzi, sauna

Pe timp de vara, clientii au la dispozitie terasa si piscina in aer liber, cu jacuzzi, hidromasaj si sauna. Hotelul Restaurant Belvedere Brasov a fost, in ultimii ani, gazda unor delegatii importante din sportul romanesc, cum ar fi Steaua Bucuresti, Unirea Urziceni, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi (fotbal), HCM Constanta, Universitatea Resita (handbal).


Contact Hotel Restaurant Belvedere

×