Hotel Carol Eleganta secolului 19, imbinata cu tehnologia si confortul secolului 21


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Harta

Hotelul Carol se gaseste la o altitudine de 802 metri, in statiunea balneo-climaterica Vatra Dornei (Suceava), depresiunea Dornelor, intre Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta. Hotelul Carol pune la dispozitie 17 camere: 3 camere duble, 10 garsoniere, 3 apartamente cu dormitor, 1 apartament cu 2 dormitoare. Totul intr-o armonie perfecta intre eleganta secolului 19, combinata cu modernismul si tehnologia secolului 21. Fiecare camera este dotata cu: TV cu cablu, telefon international, acces la internet, aparat pentru purificarea aerului, frigider cu minibar. La 50 metri distanta exista o baza de tratament balnear.

 

Agrement si sport la Vatra Dornei

 

Posibilitati de agrement si sport in zona: drumetii si excursii (trasee montane prin Bazinul Dornelor, respectiv manastirile din Bucovina si Neamt, Castelul Dracula-Pasul Tihuta, schitul Rarau), vanatoare si pescuit, sporturi de iarna, instructori specializati, echipament adecvat de inchiriat (cross country, schi pe partie neomologata, în salbaticie; free ride, traseu de avalansa; escalada pe gheata; schi fond; snowmobile), sporturi extreme (river rafting: traseu standard, 14 kilometri pe raul Bistrita, echipamente profesionale, instructor profesionist; zbor cu parapanta: masivele Suhard, Vf. Ousorul, Platoul Giumalau, Platoul Calimani, pentru neinitiati, se asigura parapanta bi-place cu instructor; mountain-bike: traseu la 10 - 15 kilometri de Vatra Dornei, se asigura biciclete profesionale), plimbari cu sania trasa de cai.


Contact Hotel Carol

×