Eos Club Placerea absoluta de a te simti mai bine ca acasa


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Complexul Turistic Eos Club din Iasi este format din pensiune, piscina, restaurant si terasa. Pensiunea dispune de 6 camere duble, spatioase, dotate cu Tv Lcd, frigider, minibar, uscator de par, baie proprie. Pentru relaxare, turistii dispun de 5000 mp de spatii verzi amenajate, foisor si piscina (20/10/1,5) dotata cu sezlonguri, masute, saltele, umbrele si bar. Accesul la piscina pentru cei cazati la pensiune este gratuit. Complexul dispune de parcare proprie, cu o capacitate de 15 locuri.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, acces la bucatarie, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Incepand cu data de 15.06.2011, Eos Club pune la dispozitie o sala de festivitati cu o capacitate de 150 de locuri, ocupantii acesteia putand opta pentru inchirierea ei cu sau fara meniu inclus. Eos Club poate oferi meniuri complete, cu preturi cuprinse intre 150-180ron/pers.


Contact Eos Club

×