Tipografia Brastar Print «Un tot este mai mult decât suma părților componente.»


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Noi, cei de la tipografia Brastar Print, am început în anul 1993, într-un spațiu închiriat, cu două mașini de tipărit și cu... mult entuziasm. Acum avem un sediu nou, utilaje offset și flexo de marcă, o echipă de specialiști creativi și multă experiență. Din anul 2003, Tipografia Brastar este marcă înregistrată la OSIM, iar în martie 2007 a fost implementat un sistem al calității în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2001. Brastar Print este o tipografie cu editură, care oferă clienților săi produse de calitate la prețuri avantajoase. Suntem în permanență la dispoziția clienților noștri cu informații și sfaturi referitoare la materialele și condițiile de punere în practică a proiectelor lor. Și nu uitați, dacă timpul vă permite:
Venim noi la dumneavoastră pentru prezentarea ofertei; Livrăm la sediul dumneavoastră comanda executată. MISIUNEA FIRMEI: Brastar Print realizează tiparituri de calitate, respectându-și clienții și furnizorii, promovând relațiile pe termen lung, reciproc avantajoase. CODUL DE VALORI: Codul de valori al Brastar Print reprezintă contractul moral încheiat între toți membrii echipei și însumează principiile care ne reprezintă și ne îndrumă activitatea: Pasiunea pentru ceea ce facem și dorința de a ne mulțumi clienții; Orice lucrare implică aportul fiecărui angajat Brastar, de aceea suntem o echipă; Suntem eficienți pentru că știm să comunicăm și considerăm că „a tipări” este o artă; Eforturile noastre sunt permanent îndreptate către menținerea unui înalt standard de calitate; Promovăm relațiile pe termen lung, reciproc avantajoase, bazate pe încredere și parteneriat; Ne respectăm clienții, sunt cei care dau sens activității noastre. DEVIZA NOASTRĂ: „Un tot este mai mult decât suma părților componente.” Se referă atât la familia Brastar cât și la clienți și furnizori, aceștia fiind parte componentă a echipei noastre. Beneficiile aparțin tuturor părților implicate, adăugând valoare și calitate produselor create și tipărite de noi.


Contact Tipografia Brastar Print

×