Penetron Romania Impermeabilizari beton, hidroizolatii permanente


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Harta

Sistemul Penetron este cea mai buna solutie de impermeabilizare a betonului. Cu aplicatii diverse in hidroizolatii s-a impus prin performantele sale in proiecte in 70 de tari din toata lumea. Compania producatoare (ICS Penetron International Ltd) este recunoscuta drept un lider international in domeniul impermeabilizarii betonului, protectiei si intretinerii lui.
Produsele pentru hidroizolatii Penetron sunt formule pe baza ciment, cuart, nisip (de un tip special) si multiple substante chimice de activare, care ofera cel mai eficient sistem disponibil de impermeabilizare a betonului. Produsele sunt certificate de catre mai multe institutii internationale abilitate.

Ce inseamna Penetron? Cum actioneaza Penetron?

Substantele chimice Penetron patrund in canalele capilare a betonului. Ingredientele active ale Penetron reactioneaza cu diferite minerale din beton, formand cristale insolubile care umplu crapaturile, porii si golurile. Cresterea cristalelor, va inlocui adanc in material, structura betonului. Moleculele de apa (si alte materiale si substante) nu vor mai putea trece prin beton. Aerul, in schimb, poate trece, permitand betonului sa respire. In absenta umiditatii, componentele Penetron raman latente. Cum apare umiditatea, procesul de sigilare reincepe automat si avanseaza si mai adanc in beton.

Cine foloseste Penetron?

Ne adresam constructorilor si arhitectilor, in speranta ca, vor ajunge sa cunoasca produsul, utilizarea si beneficiile lui, si il vor folosi in proiectele de hidroizolatii si protectia betonului pe care le dezvolta. Asiguram intregul suport tehnic celor care doresc sa cunoasca si sa folosesasca produsul prin documentatii complete. Tot timpul Penetron Romania va tine la curent cu informatiile noi si evenimentele legate de produsele noastre. Nu in ultimul rand, Penetron Romania se adreseaza beneficiarului final, care va putea sa inteleaga avantajele concrete ale sistemului de hidroizolare si protectie a betonului Penetron si, astfel, il va folosi. In foarte multe cazuri, este singurul care va poate rezolova problemele de hidroizolatie.

Lucrari Penetron Romania: rezervoare pentru apa de baut, tancuri de canalizare si tratare a apei, acvarii, tunele si fundatii - hidroizolatii, bolti subterane, instalatii industriale, punti pentru parcare, poduri, subsoluri etc.   

   Contact Penetron Romania

×