Ecoline Travel


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Firma a fost infiintata la Brasov in anul 2005. De la inceput ne-am propus sa devenim una din cele mai importante companii de pe piata serviciilor turistice din Romania, oferind servicii personalizate de inalta calitate, la cele mai bune preturi.

Cheia succesului nostru o reprezinta calitatea serviciilor oferite si profesionalismul de care dam dovada in relatiile cu clientii si colaboratorii nostri.

 

Va putem oferi urmatoarele servicii:
        - servicii complete pentru calatorii de afaceri :

  • rezervari cazare în hoteluri si peniuni din marile orase ale lumii, sau din tara
  • bilete avion
  • bilete de autocar
  • transferuri aeroport- hotel-aeroport sau intre alte localitati
  • asigurari  medicale de calatorie

        -  rent-a-car: oferta noastra cuprinde masini din clasele economic, compact, standard,

           SUV, tot teren, mictobuse, autoutilitare, autotocare.

        - organizare teambuilding-uri: va putem  recomanda locatii speciale pentru evenimente: complexe turistce, restaurante, hoteluri si pensiuni clasificate de la 2 pana la 5 stele -din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran , Moeciu, Predeal, Sinaia.

 

Utilizam sisteme nationale si internationale de rezervare online - rezervari cazare în principalele orase din România, la tarife speciale de agentie, in baza contractelor cu peste 200 unitati hoteliere din tara.

Suntem în masura sa oferim programe turistice de calitate în România, organizare de TeamBuilding -uri, congrese , conferinte , meeting-uri de afaceri, în pachet de servicii complet - rezervari cazare - alimentatie - transferuri - bilete de avion - alocare sali de conferinta complet echipate - asigurari de calatorie,etc.

Se ofera tarife si conditii speciale pentru firme, corporatii, organizatii de orice tip.

Organizare vacante în tara - Ecoline Travel ofera vacante în întreaga tara, la munte, în statiuni balneare, în pensiuni agroturistice si pe Litoralul românesc al Marii Negre unde avem oferte de cazare în peste 100 hoteluri de 2,3 si 4*, la cele mai bune preturi din tara si oriunde in lume.

 

Simona Maria VLAD, General Manager                                                                 


Contact Ecoline Travel

×