Unior Calitate Industriala


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Unior este una dintre cele mai importante companii din Slovenia, activand in numeroase domenii ca: scule de mana (programul vedeta al grupului), piese forjate (programul de rezistenta al Unior), masini unelte speciale, turism, industria vinului etc. Unior este lider european pe piata sculelor de mana, atuul sau de necontestat fiind dat de calitatea profesionala a sculelor fabricate in propriile locatii. Unior este prezenta pe piata din Romania, Republica Moldova si Ucraina, prin societatea mixta romano-slovena Unior-Tepid.

Conform datelor statistice, inca de la infiintare (2000), Unior-Tepid a devenit si continua sa fie liderul detasat al importatorilor de scule de mana din Romania, la pozitiile tarifare decisive ale unui program generalist: chei fixe, chei inelare, chei locas hexagonal, chei de impact, chei tubulare, elemente de antrenare, clesti, surubelnite, foarfeci, mobilier atelier, detinand la ora actuala cota de piata cea mai buna dintre toti operatorii de profil din Romania.

Scule auto, scule pentru biciclete

Produse din portofoliul Unior, comercializate in Romania, Republica Moldova si Ucraina: chei, capete chei tubulare si accesorii, clesti, scule izolate la 1000V, dispozitive de taiat, foarfeci, surubelnite, ciocane, punctatoare si dalti, burghie, extractoare, mistrii, panze, scule de masurat, scule pentru perforare/gaurire, bancuri de lucru, scule pneumatice, accesorii pentru scule de mana, seturi de scule, unelte auto, scule pentru biciclete etc. Unelte auto pentru: caroserie; lubrifiere si filtrare; intretinere; suspensie si transmisie; roti, directie si transmisie; aprindere si carburatie; motor. Scule pentru servisarea bicicletelor: scule pentru bicicleta, scule pentru cadru si ramificatii, scule pentru osie montata cu roti, scule multifunctionale, set de scule.

Prezenta Unior in sport si evenimentele sportive

Implicarea Unior in sport a devenit, deja, de notorietate. Cel mai bun exemplu: servisarea si tot suportul tehnico-mecanic al echipei de ciclism Omega Pharma-Quick Step, team-ul numarul 1 la nivel mondial, sunt asigurate de Unior! In Romania, Unior a devenit o prezenta constanta in lumea curselor auto atat prin suportul tehnic oferit (Raliul Aradului, Raliul Aradului, Raliul Tara Brasei), cat si prin parteneriatele incheiate cu echipajele de raliu Adrian Dragan si Valentin Bradateanu, Raul Olesch si Denisa Adriana Nechita, respectiv pilotii de karting Bianca si Eduard Anton.

Daca tot suntem in zona „cailor putere”, trebuie amintite evenimentele care poarta amprenta Unior. Este vorba de Cupa Unior la slalom auto - competitie organizata in doua randuri (2012, 2013). Nu in ultimul rand, Unior, prin Unior-Tepid, este partener si sponsor oficial al Logan Club Kronstadt. Si cand privim spre viitor, semnele sunt clare: fie ca ne gandim la motorsport, fie la ciclism, cu toate ramurile sale, legatura dintre Unior si sportul din Romania e intr-o continua dezvoltare.

Contact Unior

×