GTC MotorSport


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

GTC MotorSport este unul dintre cele mai mari cluburi de offroad din Romania, peste jumatate din membrii sai fiind sportivi licentiati FRAS si participand la competitii in tara si in strainatate.

15 sportivi au obtinut clasari pe podiumurile competitiilor nationale si clasari pe podium in clasamentul general al Campionatului National de Offroad, din 2007 pana in prezent:

 •Robert Zaharia: locul I

 •Andrei Paraschiv: locul I

 •Razvan Cirap: locul III

 •Adrian Lozinca: locul III

 •Radu Chelaru: locul III

Clubul sportiv GTC MotorSport a fost infiintat la sfarsitul anului 2011. Desi este un club tanar, are ambitii mari in peisajul offroad-ului romanesc si va organiza in 2012 propria competitie de offroad: Cupa GTC la Buzau.

La doar o luna dupa infiintare, clubul sportiv avea deja peste 30 de membri.

GTC MotorSport va avea o participare semnificativa atat in Campionatul National de Offroad din Romania cat si la Cupe si alte competitii si evenimente nationale si internationale.

De asemenea, va organiza cursuri de pregatire si antrenament pentru piloti si copiloti in zona Buzau, precum si iesiri de socializare si testare a masinilor.

Pe langa acestea, GTC MotorSport se va implica si in organizarea de expeditii 4×4, in special in tara, prin colaborarea cu celelalte cluburi sportive din Romania, si nu numai, pentru constituirea unei baze de date cu trasee, locuri de cazare, obiective turistice etc.


Contact GTC MotorSport

×