Gentlecare.ro


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

GentleCare.ro este un magazin online care comercializeaza proteze de san si lenjerie speciala. Persoanele care aceseaza site-ul magazinului isi pot achizitiona la preturi avantajoase, produse de o calitate superioara cum ar fi proteze de san, lenjerie medicala, costume de baie, baticuri chimioterapie etc. In plus, GentleCare.ro vine in intampinarea vizitatorilor si cumparatorilor cu informatii utile, absolut necesare inaintea sau dupa procesul de comandare a produselor de pe site.

Consiliere pentru femeile cu cancer la san

Centrul de Consiliere Gentle Care a lansat pentru femeile din Romania site-ul www.desprecancerdesan.ro, scopul acestuia fiind acela de a raspunde nevoilor generale ale tuturor celor care au fost atinsi de cancerul de san, inclusiv paciente nou-diagnosticate sau supravietuitoare, precum si prietenii lor, membrii de familie si colegi.


Contact Gentlecare.ro

×