Gazon artificial Offside Consulting


Daca sunteti proprietarul unitatii si doriti sa imbunatatiti detaliile unitatii sau daca doriti sa inscrieti o unitate care nu exista in catalogul nostru va rugam sa completati formularul de inscriere . ×
Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Offside Consulting este o societate din Cluj Napoca al carui obiect de activitate il reprezinta montarea de gazon sintetic (gazon artificial) pentru: terenuri de fotbal, terenuri de tenis, sali de sport, piscine, gradini, terase. Offside Consulting acopera terenurile de sport cu baloane tensiostatice sau baloane presostatice. Gazon sintetic fotbal: Hattrick 50, Winner series. Porti minifotbal si plase. Gazon sintetic tenis: Fast Track 18, Basic 20, Fast Track 10, Fast Track 15, Marking lines. Stalpi tenis, fileu tenis, tabela electronica tenis. Gazon sintetic multisport: fotbal american 4 Play, hochei pe iarba 4 Play.

Offside Consulting dispune, de asemenea, de un teren de fotbal acoperit, situat in incinta magazinului Cora, la inchirierea caruia, in pretul inchirierii terenului clientilor le sunt puse la dispozitie, gratuit, tabela electronica pentru contorizarea minutelor de joc si a scorului, veste de departajare, curate pt. fiecare joc, dusuri, toalete, mingi de joc, vestiare moderne, incalzite cu acces direct pe teren, parcare. Puteti afla mai multe despre acest teren pe www.terenfotbalcluj.ro.


Contact Gazon artificial Offside Consulting

×